Szerintem minden egyes építkezésnél elszalad egy kicsit a ló az emberekkel, ha a fürdőszobával kapcsolatban van teendő. Szerintem a legtöbb emberben az van benne, hogy ez az a hely, ahol tud relaxálni, ki tud kapcsolódni, így fontosnak tartom, hogy megfelelően legyen kialakítva, hiszen a lehető leginkább harmonikusan kell berendezni, mert itt eresztjük ki a fáradt gőzt. Mindenki számára kijárna egy olyan fürdőszoba, hogy bármikor, amikor oda bemegy, teljesen el tudjon lazulni, hiszen a munka után nincs is jobb érzés, mint beülni egy forró kád vízbe és elmélkedni. Szerintem mindenki ezeknek megfelelően állítja össze egy építkezésnél a fürdőszobáját. 2 évvel ezelőtt mi is építkeztünk és nagy változások lettek a fürdőszobában, mondom is mik…

Ki lett cserélve a kádunk egy sarokkádra, valamint új mosdókagyló és járólap is lett véve és meg lett csinálva. Természetesen ki is lett festve, de az fehér maradt. Nem akartunk durva színeket használni, ezért maradtunk a fehérnél. A fehér ugyanis jól harmonizál a kád és a mosdó, valamint a csempe színéhez. Mindenképpen egy világos, harmonikus fürdőszobát szerettünk volna. Sok stílust és csempét megnéztünk az interneten, de végül egy homokszín csempét választottunk, ugyanis ez tetszett a legjobban mind a kettőnknek, anyának is, meg nekem is.

A felújítás közben nem gondoltunk arra, hogy ennyi pénzt el fog vinni egy olyan fürdőszoba, amit mi állítottunk össze, de egy percig sem bánjuk, mivel a célt elértük, ki tudunk kapcsolódni fürdés közben.

Viszont a felújítás alatt voltak sajnos bakik, nehézségek, ugyanis véletlenül kevesebb csempét rendeltünk, mint amennyi kellett volna, eléggé elszámoltuk magunkat. Éppen ezért kellemetlen volt, mert már a munkások végeztek, és mire megjött a maradék csempe, jöhettek vissza azokat is felrakni a falra. Arról nem is beszélve, hogy időben is csúsztunk, ezért később tudtunk csak beköltözni. Amíg az építkezés tartott, addig anyával kibéreltünk egy kis lakást Budapest külvárosában, ahol előtte is laktunk már pár évet. Nagyon izgultunk már, hogy mikor és hogyan lesz kész a komplett háznak a felújítása, de viszonylag hamar elment az idő.

Ami a legnagyobb örömet és megdöbbenést okozta, az természetesen a fürdőszoba volt, nagyon királyul nézett ki. Amikor megláttuk, teljesen oda voltunk meg vissza, pontosan így képzeltük el igazából.

A fürdőszobán kívül sok dolog volt még, ami nagyon elnyerte a tetszésünket, például a szobák színei. Anyánál halvány lila lett a szoba, nálam ilyen szürkés kék, de jól néz ki szerintem. A ház színét szerintem kicsit félre keverték, mert a mogyoró barna helyett rózsaszínes, hús színéhez hasonlított a házunk külseje. De igazából már megszoktuk, szóval most már ilyen marad, de kicsit bosszantó volt azért, hogy a pénzünkért nem azt kaptuk, amit kapni szerettünk volna. Majd ha legközelebb fogunk valamit újítani, vagy építkezésre kerül a sor, biztosan sokkal szemfülesebbek leszünk, és nem fogunk szó nélkül elmenni semmi olyan mellett, hogy más csinálnak, mint amit kértünk.

fürdőszobával kapcsolatban