Már alig várom, hogy körülbelül jövő ilyenkor beköltözzünk az álomotthonunkba. Nem mondom, hogy nem téptem ki jó pár szál hajamat már a hónapok során – vagy épp hullott ki magától a sok idegeskedéstől… Az áremelkedések – amelyek az építőipart is jócskán érintik -, a csúszások, a váratlan problémák mind-mind idegpróbáló dolgok, és még közel sincs itt a vége! A legjobb azonban az egészben az, hogy időnként meglephetem magam egy-egy csajos aprósággal, amivel kényeztethetem kicsit a lelkem.

Ehhez az egyik tuti tippem minden nőtársam számára – saját, bevált recept következik! – az Anekke táskák az Anna táska webshop kínálatából. Olyan szépek és vidámak, hogy ha rájuk nézek (igen, több darab is van tőlük a kollekciómban), azonnal felvidulok. Nem pusztán jól néznek ki, de elég jó minőségű márkának számít emellett az Anekke, szóval a strapabíróságukra se lehet panasz.

Néhány darab annyira meseszerű ábrákat vonultat fel, hogy bizony már a kislányomnak is szemet szúrtak az Anekke táskák, néha elkéri tőlem az egyik darabot egy-egy közös programra. Így már ki is találtam, hogy a legközelebbi rendelésemkor meglepem őt egy cuki kézitáskával. A legjobb, hogy regisztrált felhasználóként minden vásárlásom összegének egy részét tulajdonképpen visszakapom az Anna táskától online pontok formájában, amiket később fel tudok használni a következő rendelés végösszegének csökkentéséhez. Irány az annataska.hu!