Szerintem attól függetlenül, hogy épp hol használjuk, ha kifogy a tintapatron, az rendkívül bosszantó tud lenni. Mindegy, hogy ez most éppen canon tintapatron vagy bármilyen más márka, általában mindig akkor szaladunk ki a készletből, amikor nagyon nem kellene.

A legutóbbi alkalommal is pont egy megállapodást kellett volna írásos formában is szentesíteni az irodában és természetesen pontosan akkor merült ki a még meglévő készlet. Hiába kutakodtam a szekrényben, nem volt benne több tintapatron, egyszerűen elnéztük és elfelejtettünk rendelni. Szegény ügyfél meg közben ott várt, mondanom sem kell, hogy mennyire boldog volt. Az építőiparban híresen rengeteg ideje van mindenkinek… Természetesen nagyon gyorsan orvosoltuk a problémát, mert az egyik kolléga elszaladt azonnal a legközelebbi üzletbe és megoldotta a helyzetet. De ezt többször nem szeretnénk eljátszani.

Megvan ugyanis az a bevált webshop, ahonnan minden alkalommal megrendeljük a canon tintapatront és persze minden más egyéb nyomtatóhoz szükséges terméket. A papír is mindig innen jön és a lézerhez is innen szoktuk megvenni a tonert. Ez nem más, mint a nyomtatoalkatresz.hu weboldalon, nem tudom, hogy hallottatok-e már róla. Mi már jói deje csak innen vesszük meg ezeket a termékeket, mert kedvező áron lehet hozzájuk jutni ráadásul nagyon hamar. Az meg aztán már csak hab a tortán, hogy ingyen hozzák ki és nem kell érte a kisujjunkat se mozdítani, csak szimplán megrendelni és kész.

Tehát, hogyha canon tintapatron, vagy bármilyen más egyéb nyomdai eszköz kell, akkor nézzetek körül a nyomtatoalkatresz.hu oldalon, mert itt aztán tényleg mindent megtalálni pár kattintással. És biztos, hogy a mennyiségi kedvezmény is nagyon fog tetszeni!