A férjem az építőiparban dolgozik, így tudtam, mire számítsak, amikor a mi házunknál jött el a felújítás ideje. A férfiak munkáját követően jött a nők nehéz feladata: a takarítás! Bár igyekeztek rendet hagyni maguk után a munkások, sajnos maradt bőven dolgunk. Konkrétan annyi, hogy mire a lakást rendbe raktuk, addigra tönkrement a porszívóm.

Nyilván vannak háztartási eszközök, amikre szükségünk van folyamatosan, így porszívó vásárlásra adtam a fejem. Ehhez természetesen a bestmarkt.hu-t hívtam segítségül. Nem csak azért esett erre a webáruházra a választásom, mert már ismerem, hanem mert nem egy átlagos porszívót akartam venni, hanem egy csúcsteljesítményű kéziporszívót. Sok helyen nincs túl nagy kínálat, de a bestmarktnál az összes kategóriában elkapja az embert a bőség zavara.

Hamar megtaláltam a porszívók kategóriáját: közel 800 (!) darab készülék közül válogathattam! Szerencsére nem kell ilyenkor mindet átnézni, hiszen az oldal keresője első osztályú. Számos szűrési feltételt biztosít, így könnyű kilistázni azokat, amelyek valóban érdekelnek minket. Mivel a számunkra megfelelő árkategória felső határát is beállíthatjuk, így jócskán szűkült a kör.
Nem is kellett sokat keresnem, szembe is találtam magam a hónapok óta vágyott porszívóval. Imádtam! Egyszerűen tudtam, hogy ez kell nekem. Nem is hezitáltam tovább, rögtön kosárba helyeztem. Mielőtt azonban rátértem volna a rendelés véglegesítésére, úgy döntöttem, megnézem, milyen lehetőségek vannak plusz garancia vásárlására. Szerencsére a bestmarkt.hu-n lehetőség van rá, hogy a gyári jótállás mellé 1-3 év plusz garanciát vásároljunk elérhető áron. Ez rendkívül hasznos lehetőség, főleg a magas árú termékek esetében. Én 2 évet kértem a porszívómra.

A rendelés véglegesítése egyszerű volt. Az adatok könnyen kitölthetőek, gyorsan megvan vele az ember. A fizetési módok változatosak, aminek örültem. Van lehetőség utánvétre, de akár biztonságos, bankkártyás fizetést is igénybe vehetünk. Én ez utóbbit választottam. Biztonságosabbnak és követhetőbbnek gondolom, mint a készpénzes fizetést.

A porszívóm hamar, 3 nap múlva meg is érkezett. A kedves futár figyelt rá, hogy a csomag épségben eljusson hozzánk.
A kifogástalan állapotú porszívót még aznap beüzemeltem. Okom is volt rá, már ismét jól jött egy kis takarítás!

A bestmarkt.hu remek választás volt. Profi webáruház, főleg a porszívó vásárlás terén! A pozitív élmények miatt biztos vagyok benne, hogy továbbra is fogok náluk vásárolni. Ennyire elégedett egyetlen webáruházzal sem voltam még, mielőtt rájuk bukkantam!