Amikor összekerültünk a férjemmel, egy idő után természetes volt, hogy szóba jön a házasodás, család, közös otthon kérdése. Családi házunkat készen vettük, és apránként felújítgatjuk, ahogyan időnk, pénzünk és lehetőségeink engedik. Az építkezés soha nem merült fel lehetőségként, valahogy nem mertünk belevágni a dologba. Rengeteg aprólékos részlet, amire oda kell figyelni, az anyagvásárlástól a kivitelezésig. Nem elég, ha fenn van már a tető és a falak is állnak. Gondolni kell a vízhálózatra, szennyvíz elvezetésre, villanyvezetékekre és természetesen a fűtési rendszer kiépítésére is.

Mondjuk, ha egyszer mégis belevágnánk az építkezésnek nevezett nagy kalandba, éppen a fűtési rendszer terveztetéstől és kivitelezéstől félnék a legkevésbé, mert már most tudom, hogy melyik céget választanám, ha arra kerülne sor.

Csak be kell írnunk az internetes keresőbe, hogy vizgazfutesszerelo24 hu és máris kezünkben van a megoldás kulcsa. Ugyanis, ők vállalnak fűtési rendszer tervezést, kiépítést és beszerelést, de minden karbantartási és javítási feladatot is, ha arról van szó.

Honlapjukon külön felhívják a figyelmet arra, hogy a köznyelv sokszor összemossa a fűtés- és a gázkészülék szerelőt, pedig itt két teljesen egymástól eltérő szakterületről van szó.

Gázkészülék szerelőt akkor kell hívni, ha a hőtermelő készülékkel, például a gázkazánnal van probléma. Fűtésszerelőre pedig akkor van szükség, ha a kazán működik, valami miatt azonban még sincs meleg a lakásunkban, házunkban.

Több évtizedes tapasztalattal rendelkező vállalkozásról beszélünk, ezért bátran állíthatjuk, hogy a fűtési rendszerünket érintő, szinte minden problémára van megoldásuk. Tudnak segíteni bármilyen cirkulációs elven működő fűtési rendszer kiépítésében, karbantartásában és javításában. De ha a radiátorokkal van gond, akkor se habozzunk a honlapon megadott számot tárcsázni. Rengetegféle radiátor létezik, és nem mindegy hogy melyik típust milyen rendszerekhez próbálunk csatlakoztatni, ezért, ahogyan a honlap is erre biztat:  kérjük inkább szakember segítségét.

Gázkészülék szerelőt abban az esetben kell hívni, ha nem a fűtési rendszerrel, hanem a gázkészülékekkel kapcsolatban van szükség szakértői támogatásra, legyen az kazánbehelyezés, karbantartás, szerelés.

Nekem nagyon jó tapasztalataim vannak a vizgazfutesszerelo24 hu oldallal és ezzel a vállalkozással kapcsolatban. Egy korábbi fűtésrendszer meghibásodás miatt kerestem fel őket, amikor is a lehető leggyorsabban megoldást kellett találnunk a felmerülő problémánkra. Két kisgyerekkel voltam otthon és a kazánunk működött ugyan, a radiátorok és a fűtéscsövek mégis hidegek maradtak. Viszont decembert írtunk és kint hó, éjjel mínusz öt fok volt.

Mielőtt elkezdtem szerelőt keresni, már pakolni kezdtem és felhívtam a szüleimet is, hogy az éjszakát náluk töltjük a gyerekekkel, fűtés nélkül nem maradhatunk. Ők szeretettel vártak minket, de végül mégis otthon aludtunk, mert a problémánk néhány óra leforgása alatt megoldódott.

A neten találtam ezt a céget és tárcsáztam is a honlapon található telefonszámot. Ez a kora reggeli órákban történt és meg is lepődtem, hogy felvették a telefont a vonal túlsó végén. Röviden elmondtam mi a gond, és ezt követően címet egyeztettünk. Egy órán belül kiérkezett egy szakember, aki feltett még néhány kérdést, felmérte a probléma forrását és hozzá is látott a szereléshez. Néhány óra múlva megoldotta a fennakadást és finom meleg járta át újra a házat. A javításról számlát is kaptunk, amit sikerült a biztosító felé is benyújtani. A kiszállásért pedig nem kellet külön fizetnünk.

Én rendkívül elégedett voltam a vizgazfutesszerelo24 hu-val a fent elmeséltek miatt és mindig szívesen ajánlom őket az ismerőseimnek vagy bárkinek, akinek víz-, gáz-. fűtésszereléssel és javítással

kapcsolatos problémája van.

De ha valaki építkezik és tanácsot kér fűtési rendszer terveztetéssel és telepítéssel kapcsolatban, én akkor is ezt a vállalkozást fogom ajánlani.