Az ember mindig örül, ha a gyerekének valamilyen ünnepe van, szívesen vesz neki ajándékot, de ha a gyerek még nagyon pici, ez nem is olyan egyszerű. Szerencsére a szintén az építőiparban dolgozó kollégám, akinek szintén kicsik még a gyerekei, adott ehhez pár tippet.

A babának, aki megteszi az első kis lépéseit, ez egy igazán izgalmas esemény – sok szülő vágyakozva várja, hogy megnézze az apró csecsemőik első lépéseit. De  azt mondják, hogy egy kisbabát arra késztetni, hogy bármit megpróbáljon, még mielőtt készen állna, alapvetően csak egy óriási kudarcot eredményez. A csecsemők saját maguk csinálják a dolgot, és mi csak támogathatjuk őket.

Amit tehetnek a szülők, hogy elősegítsék életkoruknak megfelelő fejlődést a helyes úton. Csakúgy, mint a csörgők és a megragadható játékok, a tolójátékok és a bébitaxik segítenek azoknak a csecsemőknek is, akik készen állnak arra, hogy megálljanak és lépkedjenek.

A legtöbb csecsemő szuper elégedett azzal, hogy csak a kanapé szélét tartja és végigjárja, de a bébitaxik kiváló lehetőség jelenthetnek a szabadban vagy egy tágabb helyiségben. Mint a legtöbb dolognál, a csecsemőket ilyen jellegű játékok használata közben mindig kell felügyelni. Amíg teljesen nem biztos a szülő abban, hogy kicsi biztos a lábán. És ügyeljenek arra, hogy nincsenek nyitott lépcsők, a lehetséges balesetek elkerülése érdekében.

Ha valaki többféle bébitaxit is meg akar nézni, annak remek lehetőség az Ajándék varázsló oldal, és következő link: ajandek.varazslo.hu/blog/item/bebitaxi-olcson-es-okosan

A kollégám is itt vette a saját gyerekének a legtöbb játékot, és az ő gyerekei is jól eljátszanak ezekkel a fejlesztő eszközökkel.