A pályafutásomat egy nagyszerű építkezésen kezdhettem el. Mivel a középiskola befejeztével még nem tudtam eldönteni, hogy mivel szeretnék foglalkozni, a levegőben lógni pedig nem akartam, ezért elmentem kétkezi munkát végezni egy építkezésre. Itt nagyon sokat tanultam, és itt láttam meg azt is, hogy egy építkezésen sok autógumi fogy. Ugyanis sok esetben a munkálatok körül a földön is találhatóak csavarok vagy egyéb éles eszközök. Ha ebbe egy autó belemegy, akkor a gumicsere garantált. Rendszerint a Méta Autószervizhez vittük az autókat gumicserére.

A metaautoszerviz.hu csapatával korábban nem találkoztam, ezért a munkának köszönhetem azt is, hogy egy ilyen remek autószerelő csapatot megismerhettem.

A Méta Autószerviz márkafüggetlen, ezért bármilyen autód is legyen, hozzájuk bármikor viheted. Még az sem fontos számukra, hogy új vagy régebbi autód van, hiszen a több mint 15 éves tapasztalatuknak köszönhetően minden problémával könnyedén felveszik a harcot.

gumicsere

Nagyon könnyű velük együtt dolgozni, hiszen mindenről részletesen tájékoztatnak. Semmilyen szervizelésbe nem kezdenek bele anélkül, hogy te hozzájárulnál. Ebben nagy segítségükre van az elektronikus rendszerük. Ugyanis minden árajánlatot emailen elküldenek, amit ha elfogadsz, akkor ezt követően tudnak nekilátni a munkának. Így semmilyen rejtett költséggel nem kell számolni, hiszen egyből látni fogod, hogy mi mennyibe kerül.

Az árak egyébként a weboldalon is részletesen fel vannak tüntetve, ezért ha tudod, hogy mi a problémája az autónak, akkor akár már a szervizelést megelőzően is felkészülhetsz a költségekre. Még a gumicsere ára is megtalálható ezen a listán, úgyhogy minden apróbbnak tűnő feladat is szerepel a weboldalon.

Ha gumicsere, fék javítás, kuplung vagy vezérlés csere, esetleg autó villamosság szervizelés miatt keresel egy megbízható, minőségi munkát végző szerelői csapatot, akkor a metaautoszerviz.hu a rendelkezésedre áll.