A pólónyomás a 2010-es években lett igazán híres és közkedvelt. Rengetegen dolgoznak és tevékenykednek ebben a „szakmában” úgymond. Minden nagyvárosban akad számos üzlet, ahol kényünkre és kedvünkre tervezhetjük meg álmaink ruhadarabját. Így nem csak a kreativitásunkat bontakoztatjuk ki, hanem igazán egyediekké is válunk ez által. Garantáltan nem jön velünk szembe ugyanolyan meghasonlott öltözék. Olykor nagyon jó a marketing és reklám szempontjából. Sokkal kiválóbb út a vásárlók
felé ha egy frappáns megnyerő felirattal rukkolunk elő egy igazán divatos póló formájában, minthogy félbevágjuk szeretett filmünk legizgalmasabb képkockáját egy adott reklámmal. A ruhadarab, ami nem feltétlenül csak póló, hanem akár lehet kapucnis pulcsi is, hosszú ujjú felső férfias és nőies szabással és méretezéssel tökéletes arra, hogy a kiváló marketing érzékkel sikerüljön máris megvenni az emberek többségét. Előnyükre válik nagyvállalatoknak és magáncégeknek, hiszen ha már a célközönség birtokába veszi a vagány és megnyerő szerelést, onnantól nincs visszaút.

Az építőiparban illetve az építészek körében is hasonlót tudok elképzelni. Eme ruhadaraboknak nem kell szükségszerűen felirattal rendelkezniük. Ábrázolhatnak egy-egy híres és ismert épületet, hidat, egyéb építészeti értéket, esetleg magát az építészt is. Kimeríthetetlen tárházzal rendelkezik. A divatnak köszönhetően más-más stílusban ugyanúgy el lehet adni az embereknek, különösképpen azoknak, akik rajonganak az építészetért vagy az adott épületért, amit ábrázol a felső. Példának okáért hoznék fel néhány
nagyon ismert és szívhez nőtt épületet. Ilyen a számomra befejezetlen Sagrada Familia Barcelonában, a hihetetlen magasságú párizsi Eiffel torony vagy India különlegessége, a Taj Mahal. Mint ahogy fentebb említettem, a tárház kimeríthetetlen. Az építő ipari cégeknél is érdemes beiktatni ezt a marketing kampányt. Akár ajándékként a szorgos és kitartó munkásoknak, akár céges csapatépítéses programokhoz mellékelve, igazán hasznos ajándék lehet, mert munkájuk során, de akár a hétvégi és szabadidős programjukhoz is felvehetik.

Ha eldöntöttük, hogy élünk ezzel a lehetőséggel, akkor érdemes az interneten kutakodni. Én is ezt tettem; rögtön megtaláltam ezt a céget akik foglalkoznak pólónyomással. Maga a pólónyomás folyamata úgy néz ki, hogy különböző technikákat használva rányomtatják a kívánt mintát és feliratot a pólókra. Abban az esetben, ha céges részre, az építő iparban dolgozók számára szeretnénk kérni ezeket a pólókat, akkor csak nagy darabszámú rendelés jöhet szóba. Minimum 20 darab felett kell rendelnünk, így az cég internetes oldalán vagy telefonon keresztül tudunk egyeztetni a kívánságainkkal kapcsolatban. Ha csak egy darab pólóról lenne szó (mondjuk saját használatra) akkor személyesen is megkereshetjük őket valamelyik Budapest környéki vagy vidéki irodájukban. Ilyen irodát találunk Miskolcon vagy akár Debrecenben is.

A pólók anyagi kiváló, prémium minőségű pamut, így ideális választás a kifejezetten fizikai munkát végzők számára is. Biztosítja a kényelmes viseletet egész nap. A nyomtatás a pólón bírja a gyűrődést, nem kopik és nem törik, jó sok évig szolgálhatja majd a gazdáját. A gyártónak annyi kérése lenne csak, hogy kifordítva és lehetőleg kímélő módban mossuk, maximum 30 fokon.

A szállítás miatt sem kell aggódnunk. Ha ennyi ember számára rendeljük ajándékként, valószínűleg a költségeink meghaladják majd a 10 ezer forintot, ami felett a cég ingyenes kiszállítást biztosít. Darabonként ilyen egyéni rendelésnél körülbelül 3500 és 4000 forint közötti árra számíthatunk. Ez viszont csak egy irányár, sok minden befolyásolhatja a végső összeget. Pár nap alatt kézhez is kaphatjuk a remek pólókat, amelyek kiváló motivációt biztosíthatnak a munkásoknak.

Az oldalon feltüntetett méret táblázat szintén segítséget nyújthat a választásban, hisz annak segítségével könnyebb kiválasztanunk kollégáink számára a megfelelő méretet. Ha ennek ellenére sem tudnánk eltalálni a megfelelő méretet, még mindig van lehetőség csekély összeg ellenében cserére. Extra mérettel is rendelkeznek, így minden testalkatú munkatársnak tudunk kedveskedni ezzel a meglepetéssel.

Manapság újra nagy népszerűségnek örvend az ilyen fajta személyesebb ajándék a dolgozók számára. Az általános munkamorált is növeli, ha megbecsülve érzik magukat a dolgozók a cégnél. Az ajándékozás talán a legkisebb lépés ahhoz, hogy éreztethessük a kollégánkkal a megbecsülésünket és nem utolsó sorban még nagyon divatos is ilyen ajándékot adni.