Egy épületeket tervező csapat vezetőjeként elég nagy a felelősségem, hisz az én embereim keze alatt születnek lakóházak, irodák, vagyis az élet fontos terei: otthonok és munkahelyek épületei. Szeretem a csapatomat, jó fej, közvetlen és kedves emberek, akiken látszik, hogy igazán elhivatottak a szakmájuk iránt. A munkánk nagyon aprólékos, jó sok odafigyelést igényel, ezért az irodánk légkörét a nyugalom és a kiegyensúlyozottság jellemzi. Nálunk kiemelten fontos a határidők betartása, a megbízók nagyon kényesek erre, ezt természetesen meg is értjük, ezért mindig 100 %-os erőbedobással dolgozunk egy-egy projekten. Az irodánk egy újonnan épült irodaközpont 4. emeletén helyezkedik el, így már maga a környezet is megköveteli az elegáns öltözéket, ezért az öltöny, nyakkendő, ing trió nálunk dress code. Mondjuk személy szerint ennek csak örülni tudok, mert mindig is szerettem az ilyen cuccokat, én nem vagyok egy túlzottan lezser típus, ezért mikor belekezdtem ebbe a szakmába, örömmel jártam el fess ruhákat vásárolni, ebben a feleségem is szívesen segédkezett.

Sokszor járunk ki a srácokkal az építési területekre is, hogy lássuk, mivé lesznek a tervrajzaink. Érdekes ez a része is az építész szakmának, mikor az ember látja megszületni a saját keze munkáját a valóságban is. Múltkor is kimentünk megnézni egy általunk tervezett irodaház építési munkálatait. Eléggé lógott az eső lába, de nem akartam már átöltözni, mivel sietésben voltunk. Már úton a terep felé szemerkélni kezdett, aztán mire odaértünk, már zuhogott is. Még szerencse, hogy esernyő volt nálam, különben ki sem tudtam volna szállni a kocsiból. Utólag visszagondolva bár otthon felejtettem volna azt a fránya ernyőt, mert pechemre véletlenül megbotlottam egy gödörben és az oldaltáskám, amiben a laptopomat, tervrajzaimat szoktam cipelni, lecsúszott a vállamról és beleesett egy igen mély saras pocsolyába. Mondjuk csak pár pótolható irat volt aznap benne, de a táskám maga annyira összemocskolódott, hogy inkább ki is dobtam, nem lehetett volna tisztíttatni. Mivel a munkám miatt elengedhetetlen volt egy új darab beszerzése, felkértem a legnagyobb táskaszakértőt, akik ismerek, hogy keressen nekem egy jó üzletet: a feleségemet, Nórát. Nóra imádja a táskákat, van neki vagy 100 darab otthon, biztos voltam benne, hogy tud mondani olyan boltot, ahol tudok venni minőségi bőrtáskát magamnak.

Este megkérdeztem tehát tőle, mit tud mondani nekem és kapásból a Bagbox-ot említette. Hallottam már a nevüket, mert sokszor rendelt tőlük, de eddig nem kellett vele foglalkoznom. Mostanáig. Megnéztem magamnak ezt az oldalt és elcsodálkoztam, mekkora választékkal rendelkeznek. Férfiként a legtávolabb állnak tőlem a táskák és mindig húzom a számat, ha a feleségem órákig mászkál egy üzletben, de most bizony én is leragadtam a gép elé és csak görgettem és görgettem a sok táska között. Mindenképpen egy tartósabb, strapabíróbb fajtát szerettem volna, mint az, amelyik tönkrement a pocsolyában.  A Bagbox férfi bőr oldaltáska választéka odaszegezett a géphez és nem engedett onnan addig elszakadni, míg meg nem találtam a tökéletes darabot. Ebben sokat segített az átlátható keresőrendszerük, vagyis az oldal szélén lévő termék szűrő, melynek segítségével minden, számomra releváns jellemzőt ki tudtam jelölni és azok alapján keresni. Mivel 10 000 Ft felett ingyenes a kiszállítás, igyekeztem ezt a lehetőséget kihasználni és úgy állítottam be a keresősávon az árat, hogy csak 10 000 Ft feletti termékeket adjon ki nekem. A Blazek&Any márkáról sok jót hallottam és a Bagbox pont árult általuk gyártott táskákat, ráadásul nem is keveset. Azt is be lehetett állítani, hogy csak ezt a márkát dobja ki nekem és én éltem is ezzel a dologgal, de ennyi szűrő beállításával is egy órába telt, mire sikerült kiválasztanom a kedvencemet. Természetesen a rendelés leadása előtt még kikértem a feleségem véleményét is, hisz mégis csak ő a táskaszakértő a családban. Átolvasta ő is a táskához írt részletes leírást, de nem tudott belekötni, így eldőlt a táska sorsa, azonnal megvettem. A bankkártyás fizetés elérhetősége plusz pont a Bagbox-nak, mivel én utálok magamnál készpénzt hordani, hisz bármi megeshet az emberrel. Mi van, ha egyszer kirabolnak, oda lenne mindenem, de egy bankkártyával nem igen tudna mit kezdeni egy rabló, ha azt azonnal letiltatom.

Pár nappal később egy GLS futár érkezett meg a munkahelyemre és meghozta a csomagomat. A kiszállítás előtt kaptam egy telefonos tájékoztatást is, így szerencsére tudtam, mikor kell bent lennem, hogy átvehessem. Pont utána indultunk egy újabb terepszemlére, így oda már az új táskámmal mentem, természetesen szintén öltönyben és ingben. Ettől úgy látszik nem tudok elszakadni, de aznap hála az égnek nem esett az eső, száraz volt a föld is, így nem estem bele megint egy pocsolyába. Az építkezésen ott volt a cégünk igazgatója is, mivel egy igen nagy beruházásról volt szó, így őt is érdekelte, hogyan is haladnak a munkálatok. A határidőket szigorúan be kellett tartani az építkezésen is, nem csak a tervrajzok elkészítésénél, szóval kijött megsürgetni kicsit a dolgokat, mert meg voltak csúszva. Tibornak hívják és együtt jártunk egyetemre évekig, így elég jól ismerjük egymást. Paroláztunk egyet, mikor összefutottunk, majd az új táskámra tévedt a tekintete. Rögtön megkérdezte, hol vettem, ugyanis kiderült, ő is szeretne egy új táskát vásárolni, de fél a rossz, gagyi minőségtől. Megnyugtattam őt, hogy ha a Bagbox-tól vásárol, nem fogja csalódás érni, érdemes tőlük rendelni, ezt a feleségem is bizonyíthatja, akinek több tíz táskája van már az oldalukról otthon. Tibor megköszönte az ajánlásomat és megígérte, utána néz a Bagbox-nak és majd elmeséli a tapasztalatait odabent a munkahelyen. Mivel én másnaptól szabadságra mentem 2 hétre, csak utána találkoztam Tiborral újból, aki az oldalán egy újnak kinéző táskával sétált a folyosón. Rögtön megállítottam és megkérdeztem, hogy csak nem a Bagbox-tól rendelt-e és mint kiderült, de. Már aznap este fellátogatta az oldalt, mikor először hallott róluk tőlem és annyira megtetszett neki a weblap kialakítása és a választéka, hogy rögtön kettő darab táskát is rendelt tőlük. A gyors kiszállítás mellett a részletes leírásokat és a minőségi fotókat is dicsérte, véleménye szerint így kell kinéznie egy hiteles vállalkozás weboldalának, a sok megbízhatatlan, átverős oldal között könnyen elveszik az ember és megüti a bokáját, de a Bagbox-on már elsőre látszott, hogy nem holmi kamu, hanem egy ízlésesen kialakított, megbízható forgalmazó. Én is bátram ajánlom mindenkinek, aki táska vásárlásán gondolkodik, kicsi, nagy, idős, fiatal könnyedén megtalálhatja rajta a neki való darabot, de vigyázni kell, mert odaragasztja ám az embert a gép elé!