Az építőiparban dolgozva sok különböző cég embereivel kötök ismeretséget. Ezek munkakapcsolatok, amiket a mindennapjaim során szeretek úgymond kihasználni. Ha együtt dolgoztam egy jó kőművessel, akkor biztos, hogy ajánlani fogom másoknak. Egy jó könyvelő aranyat ér, mindenkitől megkérdezem, hogy tud-e egyet, mert a mostanival eléggé fasírtban vagyok már. Szóval a kapcsolati tőkét forgatom, igyekszem meglátni minden helyzetben a lehetőséget.

Nemrégiben egy családi házat építettünk fel, ahol a megbízók, tehát a leendő tulajok, férj és feleség elég aktívan kivették a részüket a munkálatokból. Szimpatikus volt, ahogy a kezükbe vették az irányítást, és tényleg felügyelték a munkásokat velem együtt. Kicsit nehéz is volt néha átadni az irányítást lényegében hozzá nem teljesen értőknek, de az építkezés hosszú hónapjai alatt egészen jóban lettem velük. A velük való beszélgetésekben abszolút nem volt semmi munkaügyi érdek, nem is gondoltam, hogy jó ötletet kaphatok tőlük, pedig így történt.

A lakásuk és most már az újonnan felépített házuk is nagyon fontos számukra. Nem élnek fényűző életet, nem járnak minden évben külföldre nyaralni, ők úgy tartják, az otthonuk legyen teljesen szerethető és funkcionális a családjuk számára. Szép gondolatnak tartottam ezt, és sokat beszélgettünk az ilyesfajta elképzeléseinkről.

legjobb lakásbiztosítás 2019 online

Annak fényében, hogy így védik az ingatlanjaikat, elkezdett érdekelni, hogy vajon biztosítva is vannak-e mindezek a számukra. Sokáig nem mertem erre rákérdezni hiszen ez azért mégiscsak magánügy meg a privát pénzügyeik. Aztán az építkezés végének közeledtével meg is láttam egy dossziét a kezükben, amire a BIZTOSÍTÁS szó volt ráírva nagybetűkkel. Le is csaptam a lehetőségre, és érdeklődtem, ők hol biztosítják az újdonsült házat. Nagy örömömre készségesen elmesélték, hogy a Pannonsafe nevű cég az, ahol minden ilyesmit intéznek. Mondtam nekik, hogy jól jönne néhány tanács az ügyben. Azt javasolták, hogy azért a legjobb lakásbiztosítás 2019 online kulcsszóra mindenképp keressek rá, de biztosak benne, hogy a Pannonsafe előkelő helyen fog szerepelni a találati listában.

A Pannonsafe egy több, mint 20 éve fennálló pénzügyi tanácsadást nyújtó cég. A piacon lévő összes biztosítást összehasonlítva választják ki ügyfelüknek a legmegfelelőbb ajánlatot, ezzel megszerezve az előnyt versenytársaiktól. Olyan partnereik vannak, amik nagyon meggyőző nevek: K&H, Uniqua, Erste, Posta, CIB Bank, csak hogy néhányat említsek. Tényleg lefedik az egész piacot.

A házaspár (Peti és Timi) elárulták, hogy az ingatlanjaikat tényleg életük munkájának tekintik, úgyhogy ezt szeretnék biztonságban tudni. Kedvesen érdeklődtek, hogy nekem miért aktuális ez a dolog. Elárultam nekik, hogy valójában én folyton keresem a jobb ajánlatot, mert félig-meddig szakmabeliként látom, hogy mekkora veszélyek leselkednek az ingatlanokra. Minél értékesebb egy lakás vagy egy ház, annál nagyobb károk érhetik és annál nehezebb megfelelő és jó ár-érték arányú szerződést kötni rá. Ezért én szinte minden évben átkötöm máshoz a lakásbiztosításunkat, jobb ajánlat után kutatva. Ezúttal viszont biztosan kipróbálom a Pannonsafe szolgáltatását, mert ha ezt a keresgélős fázist minden évben kiiktathatnám az életemből, az sok energiát és időt spórolna meg nekem. Különben is szeretem magyar cégeknél intézni a dolgaimat, szóval még ez is stimmel. A honlapot böngészve még én is tanultam új dolgokat, úgyhogy egy ilyen profi bandára bármikor szívesen rábíznám az otthonunkat. Lassan a feleségemmel is megtárgyalom, hogy mitévők legyünk.

Mióta beszéltem Petivel és Timivel, azóta több embernek is ajánlottam a Pannonsafe-et.